23 okt 2015

Canal Digital - Informasjon til beboerne i Fossumhagen

Som kjent så ble det inngått ny avtale med Canal Digital etter ekstraordinært årsmøte før sommeren. Denne innebærer at samtlige boenheter får installert nytt utstyr og vil få tilgang på nye tjenester og nytt innhold. Det viser seg dessverre at det ble gjort en feil i installasjonen for en del husstander, som gjør at montør må besøke de leilighetene dette angår på nytt igjen for å rette opp dette. Egen informasjon går ut om dette direkte fra montør.

Den nye avtalen innebærer at alle får følgende inkludert via husleien:

- Bredbånd på 25 mbps (opp fra 5 mbps tidligere)

- Trådløs router installert

- T-We Box PVR – vår nyeste toppmodell dekoder for TV installert

- Grunnpakke med TV-kanaler på 36 Faste kanaler og 15 Valgfri kanaler (velges ut i fra nesten 100 kanaler totalt – kan skiftes ut gratis når man ønsker).

- Tilgang til de nye T-We-tjenestene (aktiveres via meny direkte på dekoderen)

o Start Forfra (start et program du kommer for sent hjem til, på nytt igjen)

o Ukesarkiv (Se programmer du har gått glipp av, inntil 1 uke tilbake)

o TV-Arkiv (Se programmer/innhold fra flere TV-kanaler også lenger tilbake i tid)

o Mulighet for å se TV og opptak du har gjort på dekoder, på iPad/nettbrett

- Tilgang på Musikktjenesten Tidal (tidl. WiMP) på PC/Mac og dekoder, samt rabattert pris for bruk på mobil/nettbrett (mer nyheter kommer her nærmere jul)

- Gratis kortleser til IDTV (TV med innebygget Digital Mottaker) for alle som ønsker dette

Valgfritt å beholde sin gamle dekoder:

Som det ble informert om på årsmøtet så får alle som ønsker det, beholde sin «gamle» PVR-dekoder som fulgte med fra før. Dette var for å slippe å miste sine eventuelle opptak man har på denne. Man trenger ikke et aktivt programkort i den for å spille av sine gamle opptak. Men; Dersom man ønsker å benytte denne ekstra dekoderen til å ha TV-signaler også på TV nr 2 i et annet rom så vil man kunne aktivere programkortet til denne ved å kontakte kundesenteret på 06090. Det vil koste 25,- / mnd å ha dette ekstra programkortet aktivert. Dersom du av en eller annen årsak heller ønsker å fortsette å bruke din gamle dekoder istedenfor den nye så kan du flytte det nye programkortet over i den gamle dekoderen og denne vil da fungere like fint som før.

Er det noen spørsmål, feilmelding eller generelle forespørsler kan kundesenteret på 06090 besvare det du måtte lure på. De vet dessverre lite om selve installasjonsprosessen, så der henvises det heller til informasjonen gitt fra de som er rundt og installerer utstyret og kontaktinformasjon der.